Νέο λογότυπο Study Rooms!

Η online βιβλιοθήκη Fiction Express τώρα διαθέσιμη στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Study Rooms!
31 Μαΐου 2020
Business Simulation Games: Teach business practically, in English!
31 Αυγούστου 2020
Show all

Νέο λογότυπο Study Rooms!

Η περίοδος της πανδημίας λειτούργησε στην εκπαίδευση ως επιταχυντής αποφάσεων και αλλαγών. Το Study Rooms ιδρύθηκε το 2016 για να υπηρετεί την καινοτομία στην εκπαίδευση και να παρέχει ευκαιρίες και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η νέα ακαδημαϊκή χρονιά μας βρίσκει με ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών και σημαντικές συνεργασίες που εξυπηρετούν τον παραπάνω σκοπό και υποστηρίζουν ιδιοκτήτες, καθηγητές, μαθητές και γονείς σε μια δύσκολη περίοδο.

Θελήσαμε η ανανέωση των υπηρεσιών μας να συνοδευτεί και από την ανανέωση των σημάτων μας. Με ιδιαίτερη χαρά, λοιπόν, μοιραζόμαστε μαζί σας το νέο μας λογότυπο!

Το σήμα μας είναι τώρα πιο λεπτό, πιο κομψό, πιο ακριβές και πιο χαρακτηριστικό, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο την έννοια του ανοιχτού, φιλόξενου χώρου για όλους. Το πλαίσιο με την ανοιχτή πλευρά δημιουργεί ένα δυναµικό χώρο που γεµίζει µε ενέργεια, πρόσωπα, γνώση, συναίσθηµα, δηµιουργία. Λειτουργεί, επίσης, και ως επίκεντρο που καλεί το βλέμμα να εστιάσει στην πυρήνα της εμπειρίας Study Rooms.

Μια σειρά από διακριτά λογότυπα ορίζουν χρωματικά τις επιμέρους υπηρεσίες μας – Professional Development, Summer Schools, Studies Abroad, New Era Learning, Language Assesment – και πλαισιώνουν το βασικό λογότυπο του Study Rooms με τα ιδιαίτερα χρώματα και το χαρακτηριστικό tagline: Accommodating knowledge.

Το νέο μας λογότυπο είναι μια ζωντανή και μοναδική εικόνα που αντιπροσωπεύει την αποστολή και τις αξίες μας και που θα μας συντροφεύει στις ξεχωριστές εκπαιδευτικές εμπειρίες που δημιουργούμε με και για όλους εσάς!