Το μήνυμα του Study Rooms για τον Covid-19

Classroom behaviour management: Promoting positive behaviour @ The Study Rooms!
3 Μαρτίου 2020
Happy Easter!
18 Απριλίου 2020
Show all

Το μήνυμα του Study Rooms για τον Covid-19

Αγαπητοί φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες,

Μια νέα πραγματικότητα διαμορφώνεται τις τελευταίες εβδομάδες στην οποία όλοι, μικροί και μεγάλοι, πρέπει να προσαρμοστούμε. Στιγμές πρωτόγνωρες και μεγάλων αλλαγών για την καθημερινότητά μας, τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, τα σχέδια και τις συνήθειές μας.

Πώς συνεχίζουμε; Τι αλλάζουμε; Πώς στηρίζουμε τους μαθητές μας, εκπαιδευτικά και ψυχολογικά; Πώς αλλάζει η εκπαίδευση από εδώ και μπρος, με ποιες ευκαιρίες και ποιες προκλήσεις; Είναι βέβαιο ότι όταν αντιμετωπιστεί όλο αυτό τίποτα δεν θα είναι ίδιο – από τις μικρές καθημερινές μας συνήθειες μέχρι τις μεγάλες αποφάσεις της ζωής μας.

Μετά την υποχρεωτική αναστολή των μαθημάτων και το αναγκαίο διάστημα προσαρμογής και περισυλλογής η ομάδα του The Study Rooms ανοίγει τον δημόσιο διάλογο για την ξενόγλωσση εκπαίδευση στην – και μετά την – εποχή μιας πανδημίας. Θα ενημερωθείτε σύντομα για τις δράσεις μας στο πλαίσιο αυτό οι οποίες προσφέρονται δωρεάν σε όλη την EFL κοινότητα των ιδιοκτητών και εκπαιδευτικών.

Μέχρι τότε η σκέψη και ευγνωμοσύνη μας στους συνανθρώπους μας εκείνους που με αυταπάρνηση και αίσθημα ευθύνης εργάζονται υπό αντίξοες συνθήκες. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των επιστημόνων, μελετάμε ώστε να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι άνθρωποι και επαγγελματίες, διαμορφώνουμε ένα ζωντανό community, παραμένουμε αισιόδοξοι και αλληλέγγυοι.

Καλή δύναμη σε όλους και καλή αντάμωση!

Η ομάδα του The Study Rooms